Mosjøen (Helgeland)

Helgeland ligger lengst sør i Nordland og byr på minneverdige opplevelser på land og til havs.

Et par med sykler sitter å koser seg ved havet. - Klikk for stort bilde Terje Rakke - VIsit Helgeland  

Helgeland byr på varierte reisemål og spennende opplevelser gjennom hele året. På sommeren kan du oppleve nasjonalparker i innlandet der du kan vandre i fjellet eller fiske i elver og innsjøer. Du kan ta turen til spektakulære isbreer eller besøke underjordiske grotter. Langs kysten kan du vandre i høyreiste fjell som De syv søstre, utforske hullet i Torghatten, eller øyhoppe mellom tusenvis av øyer med sykkel eller kajakk. På vinterstid er det varierte skiløypenett og er et eldorado for både toppturentusiaster og de som foretrekker vintersportsanlegg.

Helgeland har de siste årene etablert seg som en betydelig destinasjon for reisende fra hele verden. Regionen har en rekke dyktige reiselivsaktører som tilrettelegger for opplevelser i rå natur og ikke minst et variert og levende kulturliv. Regionen er kjent for sine små sjarmerende byer og tettsteder med rikholdig kulturhistorie. Dette gjør Helgeland til et unikt område å studere reiseliv innenfor - med et unikt opplevelsestilbud og en reiselivsnæring i yrende utvikling. 

Studiet finner sted i Mosjøen tilknytta Marka vgs. Byen og kommunen kan by på et rikt kulturliv, flotte naturopplevelser og dekker de fleste behov for de som sverger til bylivet.

Helgeland gir muligheter til både unike naturopplevelser, byliv og kulturopplevelser - det er opp til deg å velge.

Med Helgeland som klasserom!

Søk på studiet her

 

Les mer om Helgeland og Mosjøen:

https://visithelgeland.com/no

https://visithelgeland.com/no/places/mosjoen-2/