OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Organisering av våre utdanninger

Alle tilbudene i regi av Nordland fagskole, helse, sosial og oppvekst er nettbasert med samlinger med halv studieprogresjon.

Studiene er over to år (årsenhet som gir 60 studiepoeng) og har totalt 31 samlingsdager samt muntlig eksamen. 16 av disse samlingsdagene er på studiestedet mens de øvrige er på nett. Det er som hovedregel en 4-dagers oppstartsamling pr. semester på studiestedet, i tillegg er det månedlige enkeltdager som er digitale. Øvrig læringsaktivitet (litteraturstudier, gruppearbeid, individuelle oppgaver) foregår ved bruk av nett og/eller i lokale studiegrupper. All læringsaktivitet er veiledet av lærer. Det vil bli gitt opplæring på verktøyene vi benytter i nettkommunikasjon.

Studiet består av 5 avsluttende emner samt veiledet praksis på 300 timer. Praksis kan gjennomføres som ordinær praksisutplassering eller som prosjekt på egen arbeidsplass.

Under er eksempel på organisering/gjennomføring av et studieforløp:

organisering av samlingene og enkeltdagene i et toårs-perspektiv. Det er 5 mener og en praksisperiode  fordelt på 4 semester. - Klikk for stort bilde