OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Kostnader/krav til utstyr

PC

Hver enkelt student må ha egen bærbar PC/Mac med nødvendig utstyr. Vi har en studieorganisering som innebærer at all informasjon og alle studentarbeider leveres på læringsplattform på nett (Its learning). I tillegg er dagsamlingene organisert som «nettmøter». Det er derfor nødvendig med pc eller mac. Chromebook eller nettbrett fungerer ikke til dette bruket. Det er viktig å ha et headset med mikrofon som er tilpasset kommunikasjon på nett. Nødvendig programvare installeres av skolen.

Krav til operativsystem på PC er Windows 7 eller nyere. Mac kan også brukes, men da må windows installeres på en egen partisjon.

Alle må ha administratorrettigheter på den bærbare pc’en. (Vi har erfart at noen har med pc fra jobb, hvor studentene ikke har rettigheter til å installere egne programmer.)

Litteratur 

Vi er opptatt av å ha oppdatert litteratur på våre utdanninger, noe som gjør at litteraturlister oppdateres fortløpende. Som student vil du få oppdatert litteraturliste i forkant av hvert semester. Vi anbefaler derfor ikke at studentene går til innkjøp av hele studiets litteratur på bakgrunn av den aktuelle litteraturen som er nevnt i informasjonen vedrørende de ulike utdanningene.

Kostnadene for litteratur for hele studiet er ca. kr. 3.000,-.

Reise/opphold 

Hvis du er avhengig av å reise til studiestedet til obligatoriske ukesamlinger må du selv dekke reise og oppholdsutgifter. Skolen har ingen støtteordning for dette.

Utdanningsstipend

Vi er kjent med at noen fagorganisasjoner gir utdanningsstipend/støtte til studiemateriell. Ta kontakt med ditt forbund hvis du er organisert.