OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Hvorfor ta fagskoleutdanning innen helse, sosial og oppvekst?

Jeg har fått økt komptanse med økt selvtillit - Klikk for stort bilde

 

Ønsker du nye utfordringer, faglig utvikling og økt kompetanse?

Da kan fagskoleutdanning innen helse, sosial og oppvekst være noe for deg!

Vi tilbyr flere 1-årige videreutdanninger innen høyere yrkesfaglige utdanning, som gjennomføres på deltid over to år (60 studiepoeng). Disse bygger på relevant videregående opplæring (fagbrev/autorisasjon) eller tilsvarende kompetanse. Utdanningene tilbys flere steder i Nordland og er nettbasert med samlinger, noe som betyr at du kan kombinere jobb og utdanning.

Her er noen utsagn fra studenter som har tatt utdanning hos oss fra vi startet opp med de første studentene i 2000:

  • For meg er dette en veldig relevant og god utdanning, som gjør min forståelse av hvordan jeg skal utøve min profesjonelle yrkesutøvelse bedre. Dette vil bidra til en bedre tjeneste for mine brukere, og et bedre samarbeid med mine kolleger.
  • Utdanningen har gitt meg muligheten til å utvikle og endre meg både faglig og personlig - i positiv retning. 
  • Jeg er veldig fornøyd med studiet og har ikke angret på at jeg har begynt å studere. Lærerne, som er utrolig dyktige og har høy kompetanse, klarte å skape et helt fantastisk miljø. Alt vi har studert hjelper meg veldig mye på arbeidsplassen min. Hverdagene på arbeidet er blitt mer meningsfulle.
  • Da vi startet skolen ble vi fortalt at vi ikke skulle bli teoretikere, men bedre praktikere. Dette synes jeg har stemt godt og var også grunnen for at jeg begynte her.
  • Flott utdannelse, som anbefales. En reise i selvutvikling, faglig kompetanse, og tyngde i arbeidssammenheng. Trivelig lærermiljø med mye faglig kompetanse.
  • Det er mange ganger det lille blikket, det lille smilet eller bare tilstedeværelsen som skal til for starte en relasjon med et annet menneske...Dette er iallefall ting jeg har blitt veldig bevisst på. Blir å savne alle forelesningene.