OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Nett- og samlingsbasert studium

Hvert skoleår blir det gjennomført fem samlinger, den første vil være i slutten av august. Samlingene varer i en uke. Mellom samlingene foregår undervisningen på nett.

Her finner du oversikt over samlinger 2022-23 (PDF, 127 kB).

I tillegg vil gruppearbeid og prosjektoppgaver være viktige verktøy i undervisningen. For at arbeidsformen skal fungere best mulig må alle studentene delta aktivt. Vi ser også at det er stor læring generelt på samlinger. Derfor er det  svært viktig å delta. Mellom samlingene studerer man hjemme og leverer svar på oppgaver via internett. Kontakt med lærer foregår via læringsplattform, andre nettbaserte tjenester og telefon. Vår erfaring over mange år er at aktiv deltakelse på samlinger og gruppearbeider er mer eller mindre en forutsetning for å klare utdanningen. På denne måten har flere hundre studenter gjennomført studier med gode resultater på Nordland fagskole, elektro.

Her finner du bokliste og annet nødvendig utstyr studenter på første studieår vil få bruk for i undervisningen (PDF, 259 kB)

Nordland fagskole, elektro har et nært samarbeid med Steinkjer fagskole om ansatte og studenter. En felles lærerstab jobber på begge studiesteder og gir samme undervisning. Det betyr at du som student får større valgfrihet. Alle samlinger med unntak av startsamling og to samlinger siste år gjennomføres i ulike uker. Studentene kan derfor velge de samlingene som passer best for dem. 

Studiestedet har egen bibliotektjeneste