OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Hvordan foregår undervisningen?

Utdanningen er praksisnær, og består av matverksteder og utprøving av matopplevelser, i kombinasjon med teoretiske forelesninger, hjemmeoppgaver og studiebesøk. (teksten fortsetter under bildet)

 

Personer i kokkeklær står og applauderer rundt et langbord - Klikk for stort bildeUtdanningen er praksisnær, og består av matverksteder og utprøving av matopplevelser, i kombinasjon med teoretiske forelesninger, hjemmeoppgaver og studiebesøk. (teksten fortsetter under bildet) Lovise Myrnes Steinrud

 

Studiebesøkene legges til bedrifter langs verdikjeden fra jord og fjord til bord, som er relevante for utdanningens innhold, og der matverksted og utprøvinger av opplevelsesprodukt kan foregå. 

Hvert semester inkluderer tre samlinger som krever fysisk oppmøte, i tillegg til nettbasert undervisning og hjemmearbeid mellom samlingene.

I tillegg til fast undervisningspersonell, hentes det inn gjesteforelesere og formidlere både nasjonalt og internasjonalt. Disse representerer både vitenskapelig og yrkesfaglig kompetanse inkludert tradisjonsbærere som er viktig for å formidle handlingsbåren kunnskap.

 

Samlinger høsten 2023 gjennomføres:

- 19.-21. september: Mosjøen (oppstart)

- 17.-19. oktober: Stjørdal med omegn

- 21.-23. november: Mosjøen med omegn

Det må i tillegg påregnes å sette av reisedager til og fra samling.

Det blir kortere elektroniske samlinger mellom de fysiske samlingene.

Nærmere informasjon om samlingene gis i opptaksbrevet før studiestart.