Lofoten maritime

Nordland fagskole, Lofoten maritime ligger på Leknes i Lofoten, sentrum i Vestvågøy og Vest-Lofoten. Vi tilbyr dekksoffisersutdanning. Vi har rundt 30 studenter og er samlokalisert med Vest-Lofoten videregående skole.

Fra broa i en skipssimulator - Klikk for stort bilde

Komplett utdanningstilbud

Som tidligere fiskerifagskole har skolen drevet sertifikatgivende utdanning i mer enn 50 år. I dag har skolen grunnkurs naturbruk, VG2 fiske fangst og Matros/motormann-utdanning. Skolen har dermed et komplett utdanningstilbud innenfor fiskerier og nautikk. Lofoten maritime fagskole har til disposisjon eget øvingsfartøy, simulatorsenter, radio med mer.

Alle nødvendige sikkerhetskurs tas i samarbeid med vårt lokale sikkerhetssenter. Økonomisk støtte og tilretteleggelse for å gjennomføre DP-kurs 1 uke i skoleåret.

Kadettfarledsbevis fra og med skoleåret 2018/19

Som student får du tilgang til våre undervisningsfasiliteter 24/7 hele året. Tilgang på simulator på ettermiddag- og kveldstid, og gratis tilgang til skolens treningsfasiliteter. Mulighet for å bruke skolens øvingsfartøy til gjennomføring av tokt.

Velferdstilbud:

Studentavtale med Stamina og Trivsel treningssenter
Studentavtale med Intersport (15 % rabatt på alle varer)
Studentavtale med Surprise kafe (10 % rabatt på alle varer)
Studentavtale med Lofothallen AS (Svømmebasseng)
Studentavtale med Meieriet kultursenter Leknes
Studentavtale med Lofoten Alpinsenter (25 % dags- og årskort)
Bopel-garanti (hybel eller leilighet til leie), fantastisk natur og friluftsmuligheter.

Velkommen som student hos oss!