OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Ta del i det grønne skiftet!

Åker med en høyspentmast midt i - Klikk for stort bilde Johan Neven De fleste unge i dag er opptatt av klima og miljø – heldigvis! Du kan ta del i den store oppgaven med å løse klimautfordringene i en spennende og meningsfull jobb!

Energibransjen har en visjon om at Norge skal ta en global lederposisjon som det første fornybare og fullelektriske samfunn i verden. Tilgang til konkurransedyktig fornybar energi er grunnsteinen i elektrifiseringen av alle næringer, og i utviklingen av elektriske verdikjeder innen blant annet batterier, hydrogen og maritime løsninger.

Dette krever ny kompetanse!

I den siste utgaven av Europower Energi Utdanning kan du lese om de fantastiske mulighetene kraft- og fornybarbransjen har å by på.

Her blir dere kjent med nåværende og tidligere studenter som finner kraft- og fornybarbransjen interessant og vil bruke sin kompetanse i en bransje i rivende utvikling. Utgaven gir også en oversikt over høyskoler og fagskoler som tilbyr relevante studier. Blant dem er Nordland fagskole, elektro.