OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Film: Lofoten Maritime

Vi ser et skip som seiler i en fjord. Det er vinter og sol. På bildet står teksten "Vil du bli kaptein eller styrmann?" - Klikk for stort bilde  Lofoten maritime på Leknes har fått laget en flott film om maritim utdanning i Lofoten!

Maritim faglig utdanning har mere enn 50 års historie i Lofoten/Gravdal, og er naturlig forankret i regionens fundament for utvikling av fiskerier og skipsfart generelt. 

- Vi har et dedikert lærerteam som har et stort ønske om å bidra til at studentene får en faglig god start på sin maritime karriere, sier Finn Axel Hartvigsen, avdelingsleder ved Lofoten maritime fagskole på Leknes.

Utdanningen ved Nordland Fagskole/Lofoten maritime gir høyeste maritime sertifikater og tilfredsstiller alle internasjonale krav til utdanningen.